...z deníku jedné kačerky...

Rybí maso a mořské potvory

3. dubna 2016 v 11:47 | tatokalan |  Večeře
Steak z lososa se špenátem
1 str. česneku, 240g špenátu, 120g lososa, špetka soli, smetana

Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Zprudka opečeme na troše oleje. Špenát podusíme s česnekem, solí a trochou smetany.

***

Krevety na špízu s citronem
olivový olej, 150g pomeranče, zázvor, sůl, pepř, čerstvá citronová šťáva, 170g středních krevet

Na špíz napícháme krevety. V malé misce smícháme kůru a šťávu z pomeranče a šťávu z citronu, zázvor a olej. Každou krevetu potřeme. Špízy položíme na rozpálený gril a z každé strany grilujeme cca 2 minuty (2x). Podáváme s brambory, zeleninou nebo pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama